Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Ivo Recourt, personal trainer in Veldhoven

Ivo Recourt

Personal trainer in Veldhoven

Leeftijd:

45

Opleidingen:

NASM certified personal trainer, AALO fitness docent en diverse specialisaties zoals o.a. bootcamp, functional trainer.

Ervaring:

Ruim 10 jaar actief in begeleiden en trainen van sporters. Eigen bedrijf gestart in 2011 en vanaf 2017 een eigen sportschool in Veldhoven.

Specialisme:

Personal training & coaching, boksen, bootcamp, circuit training. Zowel fysieke als mentale training vind ik belangrijk en hier ligt ook mijn kracht.

Extra informatie:

Ik ben Ivo Recourt en de oprichter van imove personal training. Ik wil sporters fysiek en mentaal fit krijgen. Ik doe dit door te starten met een persoonlijk gesprek en hieruit een commitment af te spreken. Persoonlijk is het sleutelwoord.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 30 41 40 17

Website:

Open de website van Ivo Recourtwww.imove-fit.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.