Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Dennis van Leeuwen, personal trainer in Wageningen

Dennis van Leeuwen

Personal trainer in Wageningen

Leeftijd:

43

Opleidingen:

- Afn opleidingen ( Fitness A )
- Afn opleidingen ( Voedingscoach )
- Fysio physics ( Personal trainer )
- NLP basis coach

Ervaring:

YourHealth pt is gestart in 2007 door Dennis v Leeuwen. Ondertussen bestaat ons team uit zo'n 8 trainers door heel Nederland. Onze trainers adviseren u naast de training ook over voeding en leefstijl.

Specialisme:

Belangrijk vinden wij bij YourHealth pt is dat er goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant. De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat iemand zich prettig voelt, hierdoor wordt een resultaat sneller behaald.

Extra informatie:

De trainers van YourHealth pt verzorgen de trainingen aan huis, u sport dus in uw eigen omgeving. Wij zorgen ook voor de juiste benodigdheden.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 21 26 42 41

Website:

Open de website van Dennis van Leeuwenwww.yourhealthpt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.