Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Jeroen Reintjes, personal trainer in Zeddam

Jeroen Reintjes

Personal trainer in Zeddam

Leeftijd:

34

Opleidingen:

Sport, Dienstverlening en Veiligheid, CIOS Arnhem en Sport, Gezondheid en Management. Daarnaast diverse cursussen: o.a. Looptrainer 3 Atletiekunie, Voetbalconditietrainer en Testen en Meten van voetballers bij Start2Move.

Ervaring:

Als hardloper probeerde ik een zo hoog mogelijk niveau te halen, maar minstens zo leuk vind ik het om met jou progressie te boeken. Seizoenen was ik werkzaam als fysiektrainer bij FC Twente. Sinds 2009 run ik mijn onderneming JEROEN REINTJES SPORTS.

Specialisme:

Hardlooptraining, Core Stability Training, Fysieke Training voor spelsporters in ruimste zin van het woord, Bootcamptraining.

Extra informatie:

Voor sportgerelateerde wensen kun je bij mij terecht. Denk aan personal (loop)training, loop-videoanalyses, conditietraining met periodisering en trainingsschema's.
JEROEN REINTJES SPORTS werkt doelgericht voor verschillende niveau's.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 44 03 70 30

Website:

Open de website van Jeroen Reintjeswww.jeroenreintjes.com

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.