Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Margot Eerhart, personal trainer in Zoetermeer

Margot Eerhart

Personal trainer in Zoetermeer

Leeftijd:

35

Opleidingen:

*Aalo Fitness A*Fysio Physics Personal Trainer*Fysio Fysics Big Fit beweegprogramma*Hogeschool Utrecht sportjournalistiek.

Ervaring:

Vier jaar werkzaam in de fitnessbranche als instructrice en Personal Trainer. Al meer dan tien jaar ervaring met fitness.

Specialisme:

Plezier in het sporten krijgen! Daarnaast richt ik mij op Obesitas, (voetbal)keepen, (kick)boksen en afwisselende, leuke, allround trainingen.

Extra informatie:

Ik ben heel erg gedreven en gemotiveerd om samen met u de vastgestelde doelen te halen. Dit kan op locaties in Den Haag of Zoetermeer. Bij u thuis, buiten, op het strand; eigenlijk overal waar u zou willen.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 19 98 52 35

Website:

Open de website van Margot Eerhartwww.goforyou-pt.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.