Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Lars Timmer, personal trainer in Zutphen

Lars Timmer

Personal trainer in Zutphen

Leeftijd:

35

Opleidingen:

CIOS Arnhem
- hoofdvak fitness
- keuzevakken skileraar en buitensport
Sport, Gezondheid & Management (HBO)
Buitensportinstructeuropleiding
LAPT personal trainer

Ervaring:

Ruim 8 jaar ervaring in de fitness branche en in de buitensport. Veel personal trainingen gegeven aan verschillende doelgroepen met uiteenlopende doelstellingen. Allen succesvol door de persoonlijke benadering.

Specialisme:

Het werken met kleine groepen mensen waarbij de focus ligt op kwaliteit, aandacht en persoonlijkheid. Daarbij gebruik makend van fitness, buitensport en hardlopen.

Extra informatie:

Ik ben een enthousiaste, spontane sportprofessional die samen met anderen de uitdaging aangaat om de fitheid te verbeteren. Personal training, bootcamp etc kan plaatsvinden bij Personall Fit Zutphen of bij u thuis.

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 23 41 64 88

Website:

Open de website van Lars Timmerwww.personallfit.nl

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.