Deze website is onderdeel van Helisports International B.V., hét adres voor fitnessapparatuur!
Snel Zoeken

Selecteer een provincie om een personal trainer in Nederland te zoeken. Personal Trainers in Noord-Holland Personal Trainers in Utrecht Personal Trainers in Zuid-Holland Personal Trainers in Zeeland Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Noord-Brabant Personal Trainers in Gelderland Personal Trainers in Flevoland Personal Trainers in Overijssel Personal Trainers in Friesland Personal Trainers in Drenthe Personal Trainers in Groningen
Selecteer een provincie om een personal trainer in België te zoeken.
Personal Trainers in Antwerpen Personal Trainers in Limburg Personal Trainers in Oost-Vlaanderen Personal Trainers in Vlaams-Brabant Personal Trainers in West-Vlaanderen Personal Trainers in Waals-Brabant Personal Trainers in Henegouwen Personal Trainers in Luik Personal Trainers in Luxemburg Personal Trainers in Namen
HomeZoek een personal trainerIk ben personal trainerContact
Dirk Jan van Heiningen, personal trainer in Zwolle

Dirk Jan van Heiningen

Personal trainer in Zwolle

Leeftijd:

45

Opleidingen:

- Docent Lichamelijke Opvoeding (CALO)
- Master Special Educational Needs
- Fit!Vak Fitness Trainer A,B en PT
- AALO Fitness & Aerobic Master (HvA)
- ClubJoy Mastertrainer Power, Cycle en Vitaal
- diversen: EHBO, Pilates, Yoga, Judo, Boksen etc.

Ervaring:

Sinds 1996 werkzaam als instructeur, opleider bij- en manager van diverse fitnessclubs en brancheorganisaties. Docent MBO sport en bewegen. Internationaal health & fitnesspresenter. AALO, ClubJoy en FGI mastertrainer. Fit!Vak opleider en examinator.

Specialisme:

Een "alles kunner" met brede kennis en expertise. Begeleidt in: kracht en conditie trainingen, body-mind connectie en een gezonde leefstijl. Een echte leercoach en beweger in hart en nieren. Internationaal werkzaam als docent en fitnessexpert.

Extra informatie:

Look better, feel better, perform better! Op uw eigen niveau, onder professionele begeleiding, plezierig werken aan uw fysieke en mentale doelen. Dat is onze visie en missie. XLPRO Beweegt Mensen!

Contactgegevens: Toon gegevens

Telefoonnummer:

+31 (0)6 23 19 53 57

Fitness-apparatuur nodig?

Gratis bezorging in de Benelux. Professioneel advies. Showrooms in Amsterdam, Breda en Druten.
Fitness- en krachtapparatuur te koop bij Helisports.